Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Szkolenia.

Szkolenie w zakresie produkcji i zdobnictwa ozdób choinkowych oraz poligrafii

Stopień I – podstawowy

TEMATY ZAJĘĆ EDUKACYJNYCH
• Przepisy Bezpieczeństwa i higieny pracy
• BHP na stanowisku pracy pracownika produkcyjnego
• Charakterystyka procesu poligraficznego – materiałoznawstwo
• Charakterystyka procesu produkcyjnego
• Charakterystyka procesu poligraficznego i zdobniczego
• Dekorowanie bombki szklanej proces i metody dekoracyjne
• Proces produkcji zaczepu bombek
• Konfekcjonowanie bombek choinkowych
• Prace introligatorskie – oprawa twarda
• Prace introligatorskie – oprawa miękka
• Praca z ploterem tnącym, wyklejanie tablic, oklejanie powierzchni
• Wykonywanie opakowań – produkcja (bigowanie, cięcie, oklejanie koszerowane)
LICZBA GODZIN SZKOLENIA: 250/OS

Organizator:

Szkolenie w zakresie produkcji i zdobnictwa ozdób choinkowych oraz poligrafii

Stopień II – średnio zaawansowany

TEMATY ZAJĘĆ EDUKACYJNYCH
• Przepisy Bezpieczeństwa i higieny pracy
• BHP na stanowisku pracy pracownika produkcyjnego
• Charakterystyka procesu zdobniczego, materiałoznawstwo
• Charakterystyka procesu zdobniczego
• Dekorowanie bombki szklanej i innych tworzyw
• Proces produkcji półproduktów, zaczepów do bombek
• Tworzenie ozdób i kompozycji dekoratorskich
• Charakterystyka procesu poligraficznego, materiałoznawstwo
• Charakterystyka procesu poligraficznego
• Praca z ploterem tnącym, ploterem drukującym, drukarką sublimacyjną, laserem i laminatorem.
• Projektowanie, korekta i druk materiałów do oprawy twardej i miękkiej.
• Prace introligatorskie – oprawa twarda
• Prace introligatorskie – oprawa miękka
• Wykonywanie opakowań – produkcja (laminowanie, sztancowanie, bigowanie, cięcie, kaszerowanie)
LICZBA GODZIN SZKOLENIA: 250/OS

Organizator:

Szkolenie w zakresie służby pięter w obiektach hotelarskich

TEMATY ZAJĘĆ EDUKACYJNYCH
• Przepisy Bezpieczeństwa i higieny pracy
• BHP na stanowisku pracy pracownika służba pięter
• Charakterystyka pracy służby pięter
• Organizacja i technika pracy służby pięter
• Podstawowe role i obowiązki służby pięter
• Kultura pracy, i etyka zawodowa w kontaktach z gościem hotelowym
• Bezpieczeństwo w obsłudze sprzętu i stosowaniu środków chemicznych
• Obsługa sprzętu i środków technicznych utrzymania czystości
• Technika sprzątania pokoi hotelowych
• Sprzątanie pomieszczeń ogólnodostępnych i reprezentacyjnych
• Ćwiczenia praktyczne w obiektach hotelarskich i symulacje zawodowe – praktyka
• Ćwiczenia rozluźniająco–rehabilitacyjne wynikające z obciążenia organizmu pracą na stanowisku pracownika służby pięter
LICZBA GODZIN SZKOLENIA: 250/OS

Organizator:

Szkolenie w zakresie pomocniczy robotnik konserwacji terenów zielonych

TEMATY ZAJĘĆ EDUKACYJNYCH
• Przepisy bezpieczeństwa i higieny pracy
• BHP na stanowisku pracy „pomocniczy robotnik konserwacji terenów zieleni”
• Charakterystyka pracy na stanowisku „pomocniczy robotnik konserwacji terenów zieleni”
• Organizacja i technika pracy na stanowisku „pomocniczy robotnik konserwacji terenów zieleni”
• Bezpieczeństwo w obsłudze sprzętu i stosowaniu środków chemicznych
• Obsługa sprzętu i środków technicznych
• Technika wykonywania prac agrotechnicznych, pielęgnacyjnych, konserwacyjnych i porządkowych
• Ćwiczenia praktyczne na stanowisku „Pomocniczy robotnik konserwacji terenów zieleni” – praktyka
• Obsługa sprzętu i środków technicznych – kosiarka, piła, glebogryzarka
• Wykonywanie prac agrotechnicznych
• Wykonywanie prac pielęgnacyjnych w ogrodach, na skwerach i w parkach
• Wykonywanie prac porządkowych w ogrodach, na skwerach i w parkach i w otoczeniu budynków
• Konserwacja i proste naprawy sprzętu i urządzeń rekreacyjnych

LICZBA GODZIN SZKOLENIA: 250/OS

Organizator:

Szkolenie kulinarne w zakresie pomocy kuchennej

TEMATY ZAJĘĆ EDUKACYJNYCH
• Przepisy Bezpieczeństwa i Higieny Pracy
• BHP na stanowisku pracy pracownika pomocy kuchennej
• Obowiązki pomocy kuchennej
• Elementy etyki zawodowej
• Obsługa klienta
• Podstawy żywienia człowieka
• Obróbka artykułów spożywczych
• Przygotowywanie półproduktów
• Przygotowywanie niektórych dań i potraw
• Czynności porządkowe – utrzymywanie czystości naczyń, narzędzi oraz zmechanizowanego sprzętu gospodarstwa domowego, mebli (stołów, blatów), oraz pomieszczeń kuchennych i zaplecza gastronomicznego
• Zajęcia praktyczne

LICZBA GODZIN SZKOLENIA: 150/OS

Organizator:

Szkolenie z zakresu obsługi komputera

TEMATY ZAJĘĆ EDUKACYJNYCH
• Przepisy Bezpieczeństwa i higieny pracy
• Czym jest komputer – Architektura komputera
• Typy komputerów
• Nośniki danych
• System operacyjny Windows
• Oprogramowanie
• Bezpieczeństwo
LICZBA GODZIN SZKOLENIA: 25/OS

Organizator:

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.